Lifestyle-suosikki Fitnesspäiväkirja saa jatkoa Dplayssa marraskuussa

7 lokakuuta 2020 - Viimeksi päivitetty 5 tammikuuta 2021

Fittareiden uuden kauden tähdet ovat Nanna Karalahti, Eevi Teittinen, Pernilla Böckerman sekä uutena vahvistuksena Lotta Harala.

Suoratoistopalvelu Dplay täytyy jälleen liikunnan ilosta ja inspiraatiosta, kun suosikkisarja Fitnesspäiväkirja saa jatkoa. Neljää päähenkilöä yhdistää aktiivinen, liikuntaan ja hyvinvointiin keskittyvä elämäntyyli. Samalla kukin kohtaa arjessaan omanlaisiaan ilonaiheita ja haasteita, joissa on monin paikoin tarttumapintaa.

2. kauden uusi vahvistus, aitajuoksija Lotta Harala näyttää, millaisia valintoja huippu-urheilu vaatii. Lotta haluaa olla esikuva nuorille urheilijoille, ja siksi hän puhuu avoimesti myös vaikeista aiheista, kuten sairastumisestaan syömishäiriöön sekä urheilijoiden kokemista ulkonäköpaineista ja julkisesta arvostelusta.

Hyvinvointialan yrittäjä, somevaikuttaja Nanna Karalahti paahtoi aiemmin täysillä, mutta nyt tilalle on tullut selkeämpi ja rauhallisempi arki. Nanna panostaa arjenhallintaan sekä omia rajoja ja jaksamista kunnioittavaan elämään, jossa liikunta on yksi tärkeimmistä, iloa tuottavista hyvinvoinnin osa-alueista.

Hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Eevi Teittinen elää muutoksen keskellä. Käsillä on muutto uuteen kotiin Turussa sekä koiranpennun tulo perheeseen. Lisäksi Eevi on aloittanut graafisen suunnittelijan opinnot, toiveenaan saada uutta ammatillista suuntaa.

Bikinifitness-urheilu on lajissa menestyneelle Pernilla Böckermanille sydämen asia, ja hän haluaa korjata lajiin liitettyjä ennakkoluuloja sekä tuoda esiin terveellistä tapaa treenata. Myös mielen hyvinvointi, ystävyyssuhteet, tyytyväisyys omaan ulkonäköön sekä turhautuminen itseensä keskittymiseen nousevat kauden aikana pintaan.

Fitnesspäiväkirja on suomalainen ohjelmaformaatti, josta on tehty versiot myös Ruotsissa ja Hollannissa. Ruotsin Fittarit nousi paikallisessa Dplayssa valtavaksi menestykseksi. Hollannin versio alkaa lokakuun lopussa.

Sarjan Discoverylle tuottaa Moskito Television.

Fitnesspäiväkirja 2021
Dplay+ ti 10.11. alkaen
Kolme jaksoa viikossa

 

LOTTA HARALA

Huipputason aitajuoksija Lotta Harala, 28, palaa 100 metrin aitojen kisaradoille ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen selkäleikkauksen ja lukuisten valmentajavaihdosten jälkeen. Lotan urheilu-uran päätähtäimenä ovat vuoden 2021 olympialaiset, ja alkava kisakausi on tilaisuus lunastaa paikka uskottavana olympiatason pika-aiturina. Lotta asuu jääkiekkoilijamiehensä Matias Myttysen kanssa Tampereella. Matias olisi jo valmis perustamaan perheen, mutta ymmärtää Lotan halun antaa kaikkensa vielä urheilu-uralle. Kaksikko saa viettää poikkeuksellisesti yhteistä arkielämää normaalin etäsuhteen sijaan, ja he nauttivatkin yhdessäolosta enemmän kuin koskaan. Matias myös matkaa Lotan mukana kisoissa ja on suurimpana tukena sekä onnistumisten että pettymysten keskellä.

NANNA KARALAHTI

Hyvinvointialan yrittäjä ja somevaikuttaja Nanna Karalahti elää lapsiperhearkea Keravalla miehensä Jeren ja heidän kahden yhteisen lapsensa Jaxin, 4, ja Alexian, 2, kanssa. Lapset ovat alkaneet kasvaa omiksi persoonikseen, joiden kehitystä Nanna seuraa suurella ilolla ja rakkaudella. Hän pohtii samalla paljon lapsiperhearjen toimivuutta sekä omaa suhtautumista pikkulasten äitinä olemiseen. 32-vuotias Nanna kokee elämäntehtävikseen äitiyden sekä yrittäjyyden kehittämässään nettilivekonsepti Herossa. Lapset ja työ täyttävät suurimman osan arjesta, mutta oman ajan ottaminen kuuluu yhtä lailla perheenäidin rutiineihin. Nyt Nanna onkin ottanut vastaan innostavan ja vaativan juoksuhaasteen, mikä muuttaa treenirutiinit päälaelleen ja haastaa uusien lajien äärelle.

EEVI TEITTINEN

Hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Eevi Teittinen, 31, ja hänen avomiehensä, vapaaottelija Teemu Packalen, ovat uudenlaisessa tilanteessa. Eevi on aloittanut graafisen suunnittelijan opinnot Helsingissä, ja samaan aikaan Teemu on jäänyt määrittelemättömälle ottelutauolle ja opiskelee personal traineriksi. Pari pyörittää arkea ensi kertaa kolmivuotisen suhteensa aikana yhdessä, mikä vaatii uudenlaista suhtautumista. Koti, opinnot ja koiranpentu vievät siinä määrin huomiota, että perheenperustamishaaveet ovat toistaiseksi tauolla. Lisähaastetta elämään tuovat Eevin ikävät selkäkivut ja päätös leikkauksen ja kuntouttamisen välillä. Silti Eevi saa yhä eniten iloa arkeen treenaamisesta ja valmentamisesta. Kaivattua motivaatiota työelämään tuo Eevin ja Teemun ensimmäinen yhteinen treenileiri, Active Camp.

PERNILLA BÖCKERMAN

20-vuotias bikinifitness-urheilija ja somevaikuttaja Pernilla Böckerman valmistautuu elämänsä toisiin bikinifitnessin SM-kisoihin tähtäimenään voitto ja paikka maailmanmestaruuskisoissa. Tällä kertaa itse valmistautuminen on jo tuttua, mutta lajiin kuuluva kova dieetti ja treenitahti määrittävät jälleen arkea ja kisojen lähestyessä myös jaksamista. Kaikki muu suunnitellaan treenien ympärille. Pernilla asuu Helsingissä avoliitossa poikaystävänsä kanssa, ja heillä on koiranpentu. Parisuhde tuo iloa ja tasapainoa Pernillan elämään, minkä myös hänen vanhempansa ovat huomanneet. Nuori nainen kokeekin aikuistuneensa ja ottavansa enemmän vastuuta mm. työasioistaan. Edessä on oman vaatemalliston julkaisu, jonka lanseerausta Pernilla on odottanut yli vuoden.

 

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery