Menestyssarja Iholla jatkuu discovery+-palvelussa

4 tammikuuta 2022 - Viimeksi päivitetty 14 maaliskuuta 2022

“Olenko onnellinen?” Muun muassa tämä suuri kysymys nousee pintaan jokaisen päähenkilön kohdalla uuden kauden aikana.

Dokumentaarinen seurantareality Iholla teki vuosi sitten näyttävän paluun discovery+-palvelussa ja nousi nopeasti katsojahitiksi. Sarjan aidot, elämänmakuiset käänteet herättivät kevättalven mittaan runsaasti keskustelua.

11. tammikuuta alkaen discovery+-palvelussa päästään jälleen seuraamaan lähietäisyydeltä neljän julkisuudesta tutun henkilön elämää. Uuden kauden tähdet ovat someyrittäjä Sara Sieppi, hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, laulaja ja sometähti Tuure Boelius sekä uusi päähenkilö, äitiys- ja lantiopohjan fysioterapeutti Piritta Hagman.

Iholla-kamera on mukana hetkissä, joissa harvoin on yleisöä. Mitä ihmisen elämässä oikeasti tapahtuu bikini- tai deittailukohujen aikaan? Miltä tuntuu, kun elämän suurin unelma romuttuu silmien edessä tai kun tajuaa olevan oikeasti rakastunut? Materiaali todistaa, että ruuhkavuosiarki on säätämistä ja sekasortoa myös julkisuuden henkilöllä.

Päähenkilöt vievät kameran ja katsojan mukanaan paikkoihin, joihin harvoin pääsee: gaalojen backstagelle, villien julkkisbileiden jatkoille, hetkeen jolloin ihminen kokee olevansa haavoittuvaisimmillaan avioeron jälkeen tai kun tunnustaa suurelle yleisölle ensimmäistä kertaa rakastavansa jotakuta.

Ohjelma on kuvattu vapun ja alkusyksyn välillä vuonna 2021. Päähenkilöt ovat kuljettaneet kameroita mukana lähes joka hetki ja tallentaneet itse kaiken materiaalin.

Sarjan Discoverylle tuottaa ITV Studios Finland.

Iholla 6. kausi
discovery+ kolme jaksoa tiistaisin 
11.1. alkaen

 

Piritta Hagman, 42

Äitiys- ja lantiopohjan fysioterapeutti

Piritta Hagman tuli tunnetuksi missinä ja ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanin ex-vaimona. Valovoimainen Piritta elää ruuhkavuosiarkea kolmen lapsensa ja lemmikkikatraan kanssa Helsingissä ja Porissa. Ohjelman alussa Piritta asettaa itselleen ison kysymyksen: “Kuka minä olen naisena?”. Tätä hän joutuu pohtimaan useaan otteeseen sarjan edetessä. Piritta kohtaa pelkäämättä suuria tunteita, mutta arjen huumori kuplii tämän naisen kintereillä joka käänteessä.

Piritta ohjelmassa: “Onni ja autuus lasten ja eläimien kanssa; ensin puhutaan syvällisiä ajatuksia ja sitten tulee oksu.”

Martina Aitolehti, 39 

Hyvinvointivalmentaja, somevaikuttaja

Martinan elämä oli edellisellä kaudella isossa murroksessa. Nyt arki on tasaantunut - Martina on muuttanut ja aloittaa kesää 2021 puhtaalta pöydältä perheensä kanssa. Martinan elämässä tapahtuu paljon urheilun saralla, joka on intohimon lisäksi luonut hänelle myös ammatin, joka vie kohti unelmia. Martina treenaa erittäin tavoitteellisesti triathlonin MM-kisoja varten, kunnes kohtalo puuttuu peliin dramaattisella tavalla. 

Martina ohjelmassa: “Välillä ollaan polvillaan ja välillä tuuletetaan!” 

Sara Sieppi, 30

Yrittäjä, somevaikuttaja

Edellisellä kaudella tapasimme itseironisen ja monissa liemissä keitetyn herkän Saran, joka oli juuri hankkinut ensimmäisen oman kodin. Remontteja ilman ei päästä tälläkään kaudella, mutta nyt remontissa on myös Saran oma elämä, kun nainen pohtii ihmissuhteitaan ja tulevaisuuden haaveitaan täyttäessään 30 vuotta.

Sara ohjelmassa: “Oli kerrankin kiva elää silleen hetkessä, elää elämää! Eikä miettiä liikoja. Tällainen täysillä eläminen on kyllä tosi kivaa.”  

Tuure Boelius, 20

Laulaja, sometähti

Tuure Boelius tuli tunnetuksi tubettajasensaationa jo 15 vuoden iässä ja on nyt menestyvä laulaja ja sometähti. Tuure haluaa keskittyä uraansa ja tekeekin siihen liittyen suuria päätöksiä kauden aikana. Myöskään ihmissuhdekiemuroilta ei vältytä. Iholla-kamera on Tuuren mukana niin gaaloissa, bileissä kuin hetkinä, jolloin hän kyseenalaistaa onnellisuutensa. Sarjassa nähdään Tuure, joka ei pelkää itkeä eikä rakastaa. 

Tuure ohjelmassa: “Ihmissuhteet on vaikeita. Tai ehkä ylipäätään ihmisenä oleminen on vaikeeta.”  

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery