Tässä ovat discovery+:n Supertähtien yllätysremontit Suomi -uutuussarjan tähdet

18 tammikuuta 2021 - Viimeksi päivitetty 16 maaliskuuta 2021

Luvassa on suuria tunteita ja koskettavia yllätyksiä, kun suomalaiset eturivin tähdet kiittävät heille tärkeitä ihmisiä ainutlaatuisella tavalla.

Supertähtien yllätysremontit Suomi on tunteikas ja lämminhenkinen lifestyleohjelma, jossa suomalaiset julkisuuden henkilöt kiittävät heidän elämäänsä voimakkaasti vaikuttaneita ihmisiä remonttien muodossa. Sarja perustuu amerikkalaiseen Celebrity IOU -menestysformaattiin, jossa päähenkilöinä on nähty muun muassa Brad Pitt, Melissa McCarthy ja Michael Bublé. Suomen oma versio alkaa discovery+-palvelussa 16. helmikuuta.

Sarjassa ovat mukana Anna Puu, Hannele Lauri, Mikael Gabriel, Kaisa Mäkäräinen, Minna Parikka, Arman Alizad, Niklas Hagman ja Hjallis Harkimo. Tähdet käärivät hihansa ja ryhtyvät hommiin yhdessä juontaja Jukka Hildénin, tilasuunnittelija Laura Elon ja remonttimestari Jonas Heleniuksen kanssa.

Sarjan jaksoissa kuullaan kahdeksan kiinnostavaa tarinaa tähden ja yllätettävän henkilökohtaisesta ystävyydestä. Tähdet saavat tilaisuuden nostaa valokeilaan henkilön, joka on auttanut ja tukenut heitä pyyteettömästi vuosien varrella. Tilasuunnittelija Laura perehtyy kuulemansa perusteella kunkin yllätettävän persoonaan selvittääkseen, miten häntä voidaan auttaa remontilla parhaalla mahdollisella tavalla. Jakson lopussa tunteet ovat pinnassa, kun remonttikohteen hämmästyttävä muodonmuutos vihdoin paljastetaan.

Sarjan Discovery Finlandille tuottaa Rabbit Films.

Alkuperäisformaatti Celebrity IOU:n toinen tuotantokausi pyörii parhaillaan discovery+-palvelussa.

Supertähtien yllätysremontit Suomi
discovery+ tiistaisin 16.2. alkaen

 

SUPERTÄHDET JA KOHTEET

ANNA PUU

Laulaja Anna Puu kiittää yllätysremontilla luottostylistiään, sydänystäväänsä Vesa Silveriä. Vesan Helsingin Punavuoressa sijaitseva työhuone on tällä hetkellä ennemmin varasto ja läpikulkupaikka kuin luovuutta ja käytännöllisyyttä henkivä käyntikortti. Remontti selkeyttää kahteen kerrokseen jakautuvan tilan säilytys- ja valaisuratkaisuja sekä tuo työhuoneeseen kaivattua rauhaa ja omg sexi wau -efektiä.

HANNELE LAURI

Näyttelijä Hannele Lauri kiittää yllätysremontilla ex-miestään, nykyistä sielunveljeään Teemu Rinnettä. Nurmijärven viihtyisällä pientaloalueella sijaitseva yksiö on päässyt Teemun kokemien vastoinkäymisten takia repsahtamaan. Kämpästä kuoritaan koti, kun sinne tuodaan taidetta, väriä ja valoa – käytännöllisyyttä, hengellisyyttä ja Tico-koiran viihtyvyyttä unohtamatta.

MIKAEL GABRIEL

Rap-artisti Mikael Gabriel kiittää yllätysremontilla parasta ystäväänsä, Uno-mestari Sebbeä. Upealla paikalla Helsingin keskustan kattojen yllä sijaitseva ullakkoasunto on jäänyt nuoren miehen kiireisen elämän takia viimeistelemättä. Lisäksi lasitettu terassi tekee huoneistosta kesäisin saunan. Remontin avulla kodista luodaan paikka, joka kutsuu kyläilemään, kokkailemaan ja tietenkin läiskimään Unoa.

KAISA MÄKÄRÄINEN

Ampumahiihdon maailmanmestari Kaisa Mäkäräinen haluaa kiittää vantaalaista Jannea ja hänen perhettään vuosikymmenten ystävyydestä. Mäkäräisen yllätys kattaa kaksi Jannen perheelle merkityksellistä tilaa heidän omakotitalossaan. Jannen varasto tulee kokemaan täydellisen muodonmuutoksen, ja vierashuoneesta halutaan sellainen, että se suorastaan kutsuu yökylään.

MINNA PARIKKA

Huippusuunnittelija Minna Parikka on pannut merkille, että hänen ystävänsä Sanna kaipaa omaa aikaa ja piristystä ajoittain raskaaseen yksinhuoltaja-arkeensa. Laura ja Jukka toimivat Minnan apuna, kun Sannan kerrostaloasunto Helsingissä kokee upean muutoksen. Värissä ja tunnelmassa ei remontin tuoksinnassa säästellä, kuten ei myöskään ilon ja onnen kyynelissä.

 ARMAN ALIZAD

Tv-tähti Arman Alizad haluaa kiittää kamppailulajilegenda Auvo Niiniketoa ystävyydestä, tuesta ja siitä, että Auvo muutti aikoinaan Armanin elämän suunnan. Arman aikoo muuttaa puolestaan Auvon työpäivät, sillä tämän elämää nähnyt toimisto saa uuden ilmeen Mestarin itsensä tietämättä. Kaapelitehtaalla sijaitseva toimitila modernisoidaan perinteitä kunnioittaen.

NIKLAS HAGMAN

Ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman haluaa muistaa junioriaikojensa ”varaäitiä” Anna-Kaisaa yllätyksellä. NHL-tähti haluaa näin osoittaa, että ei ole unohtanut aikoja, jolloin sai autokyytejä harjoituksiin ja murua rinnan alle. Niklas vietti paljon aikaa Anna-Kaisan lapsien kanssa, ja nyt poikien entinen pyhättö, helsinkiläisen rintamamiestalon yläkerta, tuodaan nykyaikaan sukupolvelta toiselle.

HJALLIS HARKIMO

Liikemies ja kansanedustaja Hjallis Harkimo haluaa yllättää filippiiniläisen kodinhoitajansa yllätysremontilla ja osoittaa näin kiitollisuuttaan hänen tekemäänsä työtä kohtaan. Sheryl on ollut vuosia Harkimon perheen apuna, mutta nyt osat vaihtuvat. Sherylin kaksio Helsingissä on käynyt ahtaaksi ja se kaipaa selkeän ja toimivan muutoksen. Apuna toimivat tietenkin Laura ja Jukka.

REMONTEISSA MUKANA

JUKKA HILDÈN

Media-alan moniosaaja Jukka Hildén on ehtinyt olla monessa mukana aina Amerikan mantereen valloituksesta Duudsoneiden kanssa useisiin muihin tv-projekteihin. Nyt Jukka nähdään uudenlaisessa roolissa Supertähtien yllätysremontit Suomi -sarjan juontajana.

"Remontin saat rahalla, mutta kiitollisuutta et. Tässä ohjelmassa yhdistyvät sydämellisyys, mielettömät supertähtien tarinat ja yllätyksenä tuleva remontti, jossa minulla on kunnia olla työkaluna niin tähdelle kiitollisuuden osoituksessa kuin meidän huipputiimille remontissakin. Ainakin itku ja purku ovat sujuneet!", Jukka veistelee.

LAURA ELO

Laura Elo on tilasuunnittelija, taiteilija, valokuvaaja ja yrittäjä, jolle asuntosuunnittelu ja remontointi ovat toimineet inspiraation lähteenä ja rakkauden kohteena jo parikymmentä vuotta. Lauralla on vahva oma tyyli, jota eri puolilla maailmaa vietetyt ajanjaksot ovat muokanneet. Lauran elämää on värittänyt kansainvälinen ura Marimekon koulutus- ja kehityspäällikkönä.

 

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery