Discovery+:n kevät 2021 tuo tarjolle parhaat tosielämän tarinat

8 joulukuuta 2020 - Viimeksi päivitetty 8 marraskuuta 2021

Suoratoistopalvelu discovery+:n ensi kevään kotimaisten ohjelmien kattaus on täynnä tunnetta, aitoja reaktioita ja ikimuistoisia kohtaamisia.

Discovery, Inc. on maailman johtava tosielämän tarinoihin erikoistunut tv-talo, jota ajaa eteenpäin väsymätön uteliaisuus ja tiedonjano ihmisiä ja ilmiöitä kohtaan. Suoratoistopalvelu discovery+ (entinen Dplay) kokoaa yrityksen rakastetuimmat ohjelmat sekä mielenkiintoisimmat uutuudet yhden palvelun alle.

Discovery+:n kevätkauden 2021 kohokohtana toimii monipuolinen kotimaisten ohjelmien kattaus, joka sisältää niin uusia tuotantoja kuin kestosuosikkejakin.

Tunnelma sähköistyy heti vuodenvaihteen jälkeen, kun suosittu seurantareality Iholla päästää katsojat osaksi neljän tunnetun suomalaisen elämää. Suuria tunteita tarjoaa myös Discoveryn menestyssarja Celebrity IOU:n kotimainen versio Supertähtien yllätysremontit, jossa suomalaiset julkisuuden henkilöt kiittävät heille tärkeitä ihmisiä ainutlaatuisella tavalla.

Toisaalla Lapin keväthanget kimaltavat, kun viime kevään realityhitti Ex on the Beach Suomi saa jatkoa uudessa kotimaisessa lokaatiossa. Rakkautta on ilmassa myös kulttisarja Unelmahäiden uudella kaudella. Lisäksi ikoninen autosarja Latela siirtyy keväällä discovery+:n alle. Eikä kesän odotusta ilman Tuurin kyläkauppiasta.

Discovery+ palvelee vahvasti myös rikosmysteerien ystäviä. Kevätkaudella sykettä nostattavat uutuussarja 10 suomalaista sarjamurhaajaa sekä Harri Gustafsbergin luotsaaman Karhuryhmän uusi kausi. Lisäksi kevät 2021 on urheilun juhlaa, kun Leijonien kiekkohuuma kasvaa entisestään!

Ohessa kevään kotimaisten sarjojen esittelyt.

Discoveryn suoratoistopalvelu Dplay muuttuu discovery+-palveluksi tammikuussa 2021.

 

Iholla

SARJA PALAA Rakastettu dokumentaarinen tv-sarja seuraa lähietäisyydeltä neljän tunnetun suomalaisen elämää. Uuden kauden tähdet ovat hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi, artisti-tubettaja Tuure Boelius sekä laulaja-lauluntekijä Leo Stillman. Päähenkilöt kuvaavat itse kaiken ohjelmassa nähtävän materiaalin, ja kamera kulkee heidän mukanaan lähes kaikkialle. Lopputuloksena katsojat pääsevät ennennäkemättömällä tavalla osaksi heidän arkeaan.

discovery+ 13.1. alkaen

10 suomalaista sarjamurhaajaa

UUSI SARJA 10 suomalaista sarjamurhaajaa kertoo Suomessa toimineista tappajista, jotka ovat kaikki surmanneet synkän ja sairaan vietin voimalla useamman ihmisen. Sarjassa kuljetaan syvälle sarjamurhaajan mieleen oikeuspsykiatrin ja kriminaalipsykologin. Mitä yhteistä tappajilla on? Miten naistappajat eroavat miehistä? Olisivatko surmaajat pystyneet lopettamaan, jos eivät olisi jääneet kiinni? 

discovery+ 14.1. alkaen

Supertähtien yllätysremontit

UUSI SARJA Suurien tunteiden tarinallinen sisustus- ja remonttiohjelma Celebrity IOU on ollut valtava menestys Yhdysvalloissa, ja nyt myös Suomi saa oman versionsa! Sarjassa eturivin tähdet kiittävät itselleen tärkeää ihmistä upean yllätysremontin muodossa. Supertähdet käärivät itsekin hihansa ja ryhtyvät hommiin yhdessä juontaja Jukka Hildénin, tilasuunnittelija Laura Elon ja remonttimestari Jonas Heleniuksen kanssa. Lisätietoa tähdistä ja remonttikohteista on luvassa myöhemmin.

discovery+ 16.2. alkaen

Ex on the Beach Suomi Afterski

UUSI KAUSI Viime keväänä suoratoistopalvelu Dplayssa puhuttanut bikinireality tekee ensi keväänä näyttävän paluun uudella twistillä ja muuntuu lumibikinirealityksi! Uusi kausi vie tällä kertaa joukon sinkkuja kuuman paratiisisaaren sijaan keskelle Suomen Lapin upeaa talvea. Luvassa on kaamoksen sävyttämää eksotiikkaa, yllätyksiä ja hauskanpitoa hulppeissa puitteissa – mutta hetkenä minä hyvänsä paikalle saattaa saapua juuri se oma, vähiten toivottu exä pakkaa sekoittamaan! Uuden kauden rekry on parhaillaan käynnissä osoitteessa dplay.fi/haemukaan.

2. kausi discovery+ maaliskuu

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset

UUSI KAUSI Suomen suurin tavaratalo, Suomen suosituin matkailukohde ja Suomen hyväntuulisin kesäsarja! Kaikkien näiden miljöönä toimii Tuurin kyläkauppa, jonka arkea elävöittävät jälleen uudet kesäapulaiset. Tällä kertaa kauppias Vesa Keskisen apukäsinä hääräävät vanhat tutut Sauli Koskinen ja HesaÄijä, innokkaat tulokkaat, tubettaja-artistit Jaakko Parkkali ja Seksikäs-Suklaa sekä paluun kaupan henkilöstöön tekevä Minna Pörri. Menossa mukana ovat myös rakastetut tuurilaiset, kuten siivooja-Tuula, kampaaja Satu ja tarjoushaukka-Jorma.

7. kausi discovery+ maaliskuu

Unelmahäät

UUSI KAUSI Luvassa on jälleen tuhti annos romantiikkaa ja vahvoja elämäntarinoita, kun kulttisarja Unelmahäät saa jatkoa. Tällä kertaa suuri rakkauden juhla vie aina Porvoosta Ylläkselle ja Torniosta Tampereelle. Naimisiinmeno herättää pareissa monenlaisia tunteita. Muun muassa eräs morsian yskähtelee viivästyneen kosinnan vuoksi, kun sulho aktivoituu vasta yli 20 vuoden yhteiselon jälkeen. Yhden parin häät ehditään jo perua ennen kuin sopu taas löytyy, ja koronakin sotkee hääkuvioita. Viimein kaikki on kuitenkin taas hyvin.

4. kausi discovery+ huhtikuu

Latela 6.0.

SARJA PALAA Rakastettu autosarja jatkuu runsaan parin vuoden tauon jälkeen. Latela 6.0. on taattua draamaa, tallien välistä vääntöä ja tilannekomediaa, joka nostaa pintaan monenlaisia tunteita. Eräs huikea rakennusprojekti päätyy jopa saksalaisbändi Scooterin musiikkivideon päärooliin. Huumorilla päästään edelleen vakavistakin paikoista yli, vaikka latelalaisten vakiintuminen, perheiden kasvaminen ja työ vievät nykyisin entistä enemmän aikaa. Kun kotoa päästään tallille, kuoriutuu porukasta taas puuhasteleva leikkiryhmä, jossa ystävyys korostuu.

discovery+ huhtikuu

Karhuryhmä

UUSI KAUSI Karhuryhmän toisella kaudella sukelletaan jälleen ihmismielen syövereihin todellisten ääritilanne-esimerkkien kautta. Kun ihmismieli on tarpeeksi kuormittunut, meistä jokaisesta löytyy pimeä puoli, jota pitää pystyä hallitsemaan. Stressin ja paineen alta voi myös löytää henkisiä supervoimia, joita ei tiennyt edes olevan olemassa. Ohjelmassa esiteltävien Karhuryhmän tunnettujen tapausten kautta katsoja pääsee niin poliisin, rikollisen kuin uhrin pään sisään tilanteissa, joissa jokainen sekunti on merkittävä. 

2. kausi discovery+ huhtikuu

URHEILU

LEIJONIEN KIEKKOHUUMA KASVAA!

Discovery Finlandin rooli Leijonien kotina ottaa uusia askeleita, sillä kevään aikana on luvassa peräti kolmet arvokisat. MM-mitaleista kamppaillaan niin alle 18- kuin 20-vuotiaissa sekä naisten kisoissa. 

Ensimmäisenä vuorossa on vuodenvaihteen molemmin puolin pelattavat U20 MM-kilpailut, joista Suomella on puolustettavanaan neljäs sija – joka aiotaan toki kirkastaa mitaliksi. Huhtikuussa MM-huumaa on tarjolla poikkeuksellisen roimasti, sillä silloin pelataan sekä alle 18-vuotiaiden että naisten maailmanmestaruuksista.

MM-turnausten lisäksi kevään aikana nähdään muun muassa kaikki miesten EHT-turnaukset, naisten EHT:n finaaliturnaus sekä alle 18-vuotiaiden poikien viiden maan turnaus.

MM-kisojen aikataulut

U20, 25.12.–5.1.
Naiset, 7.–18.4.
U18, 16.–26.4.

Tennis

Discovery+:n massiivinen tennistarjonta jatkuu runsaana koko kevään. Discovery+ esittää kaikki merkittävimmät ATP-turnaukset sekä jokaisen Grand Slamin. Ensimmäinen Grand Slam pelataan Australiassa. Turnauksessa nähdään muun muassa Emil Ruusuvuori.

Australian avoimet
keväällä

Snooker

Discovery+:n ja Eurosportin suosikkilajin huipputurnauksia nähdään kevään aikana lukuisin määrin. Luvassa ovat muun muassa Triple Crown -trilogian päättävät turnaukset, eli Masters sekä snookerkauden ehdoton kohokohta, MM-kilpailut. 

MM-kilpailut
17.4.–3.5.

Pyöräily

Discovery+:n kevätkauden pyöräilykalenterin kohokohta on Italian ympäriajo. Sitä ennen pyöräilyfaneja hellitellään kolmella huhtikuussa ajettavalla klassikolla. Tuolloin kisataan sekä Ronde van Vlaanderen, Paris–Roubaix että Milano–San Remo.

Italian ympäriajo
8.–30.5.

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery