Warner Bros. Discoveryn suoratoistopalvelu discovery+ nyt saatavilla uudella edullisella hinnalla

25 toukokuuta 2022 - Viimeksi päivitetty 19 elokuuta 2022

Uusi mainoksia sisältävä paketti antaa täyden pääsyn kattavaan ja viihdyttävään ohjelmatarjontaan.

Warner Bros. Discovery julkaisee tänään uuden tilausmallin discovery+-suoratoistopalveluun. Mainoksia sisältävä discovery+ (mainoksilla) -paketti on saatavilla edulliseen 4,99€/kk hintaan. Paketin myötä katsojalle aukeaa yli 17 000 tuntia laadukasta viihdesisältöä, josta osa on tarjolla yksinoikeudella vain discovery+:ssa. 

Osa discovery+:n viihdetarjonnasta on saatavilla edelleen ilmaiseksi, mutta hybridimallin myötä katsoja saa käyttöönsä kohtuullisella summalla täysin saman sisällön kuin 6,99€ kuukaudessa maksavassa discovery+-paketissa. Ainoa ero on ohjelmiin integroidut mainoskatkot.

Warner Bros. Discoveryn Suomen maajohtaja Elina Valtia odottaa vastaanottoa mielenkiinnolla.

”Hybridiratkaisu yhdistää valtavan sisältötarjonnan kustannustehokkaaseen hintaan. Uusi paketti hyödyttääkin sekä katsojia että mainostajia. Mainostajalle tämä tarkoittaa suurempaa tarjolla olevaa inventaaria ohjelmallisessa ostamisessa. Tämän tyyppinen ratkaisu on ollut suuri menestys muilla markkinoillamme”, Elina Valtia sanoo.

Uusi discovery+ (mainoksilla) -tilaus maksaa 4,99€ kuukaudessa. Discovery+-tilaus, joka ei sisällä mainontaa, maksaa 6,99€ kuukaudessa. Lisäksi tarjolla on paketteja, jotka sisältävät urheilua ja mahdollisuuden katsoa kanavia suoratoistona.

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) on johtava, globaali media- ja viihdeyritys, jonka luoma ja jakelema, monipuolinen sisältö- ja brändiportfolio on saatavilla niin television, valkokankaan kuin suoratoiston kautta. Yli 220 maassa ja alueella ja 50 kielellä saatavilla oleva Warner Bros. Discovery inspiroi, informoi ja viihdyttää yleisöä maailmanlaajuisesti ikonisten brändiensä ja tuotteidensa kautta. Näihin lukeutuvat muun muassa Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim ja Turner Classic Movies.

Suomessa Warner Bros. Discoveryn kanaviin kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC, suoratoistopalvelut discovery+, Eurosport Player ja HBO Max, maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Network sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2.

 

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery