Sofia Belórf saa oman ohjelman discovery+-palvelussa

1 huhtikuuta 2021 - Viimeksi päivitetty 29 heinäkuuta 2021

Uutuussarja valottaa, kuka somekuvista ja lehtiotsikoista tunnettu seurapiirikaunotar todellisuudessa on.

Vuosi sitten seurapiirikaunotar Sofia Belórf erosi huumerikolliseksi paljastuneesta avomiehestään Niko Ranta-ahosta ja alkoi pian sen jälkeen seurustella liikemies Stefan Thermanin kanssa. Tämä puolestaan oli juuri eronnut tyttärensä äidistä Martina Aitolehdestä. Sofian elämä oli kiinnostanut mediaa ennenkin, mutta uudet nopeat suhdekuviot tekivät hänestä kerralla skandaalijulkkiksen, jota on helppo vihata.

Moni luulee tietävänsä julkisuuskuvan perusteella, kuka Sofia on ja millaista elämää hän viettää. Totuus Instagram-kuvien ja kohuotsikoiden takana on kuitenkin moniulotteisempi.

Discovery+-palvelun uudessa Sofian salaisuudet -sarjassa Sofia päästää kamerat elämäänsä avoimesti ja rohkeasti. Sarja seuraa Sofian kintereillä töissä, läheisten seurassa ja vapaa-ajalla sekä Suomessa että ulkomailla.

Parhaillaan käynnissä olevat kuvaukset jatkuvat pitkälle kesään 2021 ja osuvat aikaan, jolloin päähenkilön elämä on jälleen kerran täynnä suuria käänteitä. Ohjelma nähdään discovery+-palvelussa tuoreeltaan kesän alkumetreillä.

Sarjan Discoverylle tuottaa Solar Republic.

Sofian salaisuudet
discovery+ kesäkuussa

 

Yhteyshenkilöt

Jenni Kokkonen

Communications & PR Manager, Warner Bros. Discovery